Om oss​

Vår omfattende ledelseserfaring og nettverk fra en rekke bedrifter og næringer gjør oss i stand til å bistå bedrifter, ledere og eiere med lønnsom forretningsutvikling og endringsprosesser.

Kunder vil dra nytte av våre verdier – nysgjerrig, sjenerøs og kompetent. Som din foretrukne HR-partner er vi klar til å hjelpe deg!​

Vi bistår bedrifter og kandidater over hele Norge og Skandinavia.​

Kåre Ovesen

Kåre Ovesen er sertifisert rekrutterer hos DNV-GL, og jobber hovedsakelig med Executive Search, Rekruttering, Lederstøtte og Karriereveileding. Han har en MBA i Strategisk Ledelse fra NHH i Bergen, og utdannelse innen Økonom og Markedsføring. Han har lang og omfattende ledererfaring fra selskaper som Alcatel, Nexans og Ahlsell. Han har også hatt ledende posisjoner hos større transportselskaper.

Mobil: +47 905 25 300 | kaare@wsgs.no

Bjarne Steinlein

Bjarne Steinlein har bakgrunn innenfor Produksjon og Logistikk. Han startet sin profesjonelle karriere som Innkjøpssjef hos T. Smedegård AS og deretter, formann for Ventilationsforeningens Fællesindkøb hos Moldow AS.
Senere Logistikksjef hos HTH og CEO for HTH Norge AS. Fra 1986 har han hatt posisjoner som CEO for Ward Howel International AS Norge og partner i World Search Group Scandinavia. Han har lang erfaring med Executive Search for noen av Skandinavias største selskaper.

Mobil: +47 930 48 638 | bjarne@steinlein.dk

Bjarke Stephansen

Lidt om – Bjarke – Partner i World Search Group, Owner at innomentor.
23 års samarbejde med ejere, bestyrelser, direktioner og funktionsledere om transformation af virksomhederne til næste vækst niveau. +700 ledere og specialister i sparringsforløb betyder unikke færdigheder og en vidensbank, som assisterer lederne i sikker navigation frem mod eksekvering af strategiske mål.

I World Search Group bistår Bjarke virksomheden med at finde direktørprofiler, der kan udføre den ønskede ledelsesopgave og har potentialet til at vokse som ledere i takt med virksomheden. Bjarke assisterer med on-boarding, der sikrer lederen et hurtigt succesfuldt indgreb med opgaven og en god integration med virksomhedens medarbejdere og kultur.

Mobil: +45 20 76 72 95 | bjarke@innomentor.dk

Dr.Carsten Schwarting

Carsten Schwartingstartet sin profesjonelle karriere som konsulent hos McKinsey, videre som Manager hos Daimler og ble styremedlem i Brose Fahrzeugteile. I 1996 begynte han i Egon Zehnder International før han startet sin egen virksomhet innen Executive Search i 2000. Hans profesjonelle fokus har vært evaluering og utvikling av menneskelige resurser. Han gikk inn i World Search Group Scandinavia i 2012.

Mobil: +49 152 34 29 48 35 | cschwarting@arcor.de

Peter Mikael Høvik

Peter Mikael Høvikhar over 25 års industriell ledererfaring innenfor en rekke bransjer, og kan vise til toppledererfaring fra anerkjente selskaper som Alcatel, Bravida Norge AS, Sønnico AS (UMOE), MRC Global, Inrigo AS, Sealand, og SSG Norge. Blant annet har han ledet næringsklynger innen olje og gass med vekt på innovasjon og utvikling av leverandører, og vært mentor for selskaper med behov for for omstilling til nye markeder og kommersialisering av ny teknologi. Han har utdannelse innen strategi og ledelse fra NTNU, og har de siste årene jobbet som seniorrådgiver for SpareBank 1 Regnskapshuset og renovasjonsselskaper innen strategi, organisasjonsutvikling, og kommersialisering. Gjennom sin brede og internasjonale erfaring har Peter opparbeidet seg et stort og etablert nettverk med gode relasjoner til kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Han er lokalisert i Trondheim og Oslo, og bistår kunder med executive search, rekruttering, ledelse og karriereveiledning.​​

Mobil: +47 930 90 170 | peter@wsgs.no

Trenger du vår hjelp?

Vår omfattende ledelseserfaring og nettverk fra en rekke bedrifter og næringer gjør oss i stand til å bistå bedrifter,
ledere og eiere med lønnsom forretningsutvikling og endringsprosesser.
Kunder vil dra nytte av våre verdier – nysgjerrig, sjenerøs og kompetent. Som din foretrukne HR-partner er vi klar til å hjelpe deg!​

​Finn oss i hele Skandinavia

Sammen med Worls Search Group Scandinavia, har vi historie i Norge og resten av Norden tilbake til 1982.

​​Du finner oss i

  • ​ Oslo
  • Trondheim
  • Göteborg
  • Malmö
  • København