Vores overholdelse af GDPR

Vi tager vare på dine private data, og beskyt de personlige oplysninger, vi behandler om dig. Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger. Følgende beskriver, hvordan vi indsamler, behandler og deler dine personlige oplysninger.

Information om behandling af personlige data

I 2018 fik vi en ny persondatalov. Loven består af nationale regler og EU’s persondataforordning (GDPR – General Data Protection Regulation). Forordningen er en række regler, der gælder for alle EU/EØS-land. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personoplysninger.

I World Search Group Scandinavia AS sikrer vi, at al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med GDPR og anden persondatalovgivning. Følgende beskriver, hvordan vi indsamler, behandler og deler dine personlige oplysninger.

Hvorfor og hvornår bruger vi dine personoplysninger?

Vores virksomhed inkluderer at indsamle, registrere, behandle og opbevare information om dig, din uddannelse og din faglige karriere som en del af vores rekrutteringsprocesser.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når:

  • Du aktivt søger en tjeneste
  • Du har givet dit samtykke til, at vi opbevarer dine personlige oplysninger ved at sende os dit CV

Vi indsamler informationen direkte fra dig i forbindelse med vores opgaver til følgende formål:

    • uddannelse og faglig baggrund for at vurdere, om du er kvalificeret
    • du er kunde eller kontaktperson i nogle af vores opgaver

Hvilke personoplysninger gælder dette for?

Vi behandler personoplysninger, som du har givet os i ansøgningen, eller som er tilgængelige for at afgøre, om du er den rette kandidat i en rekrutteringsproces.

Dette omfatter:

  • Grundlæggende personoplysninger, f.eks. navn, fødselsdato (men ikke cpr-nummer), adresse, kontaktinformation, civilstand, bopælssted og fødested
  • Finansielle oplysninger, f.eks. indkomst
  • Information om uddannelse, erhverv, viden og erfaring, f.eks. CV og ansættelsescertifikat

​Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Udover de personoplysninger, du giver os, kan data også indhentes fra andre kilder.

Eksempler på kilder:

  • Offentlige myndigheder
  • Andre myndigheder
  • Kredit- og informationsselskaber

Vi sender kun information med kandidatens samtykke til vores kunde, f.eks. virksomheden, som vi leverer rekrutteringsservice til.

Hvor lang tid opbevarer vi dine personlige data?

Vi opbevarer dine personlige data så længe det er nødvendigt for hvert enkelt formål. Et formål kan være et specifikt rekrutteringsprojekt, men det kan også være, at du har indsendt information til os for at blive en del af vores register for at blive matchet med kommende rekrutteringsopgaver.

Hvilke rettigheder har du, når det gælder dine personlige data?

Du kan få information om de personoplysninger, vi har registreret og bruger, hvor de kommer fra, og hvad vi bruger dem til. Du kan også få information om, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger, og hvem der modtager dine personlige oplysninger.

Korrektion eller sletning

Hvis informationen er forkert, ufuldstændig eller irrelevant, har du ret til at få informationen rettet eller slettet med de begrænsninger, der er pålagt i henhold til gældende lovgivning og retten til at behandle data.

Begrænsninger for brug

Hvis kandidaten mener, at de personlige oplysninger, vi har registreret, er forkerte, eller hvis der er indvendinger mod brugen af dataene, kan kandidaten anmode om, at vi begrænser brugen af dataene til opbevaring. Brugen vil kun blive begrænset til opbevaring, indtil det kan fastslås, om dataene er korrekte.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Vær opmærksom på, at hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi ikke tilbyde dig visse tjenester eller produkter. Vær også opmærksom på, at på trods af tilbagekaldelsen har vi ret til at bruge dine personlige data til formål, der er baseret på dit samtykke, for eksempel for at opfylde en aftale, vi har indgået med dig, eller hvis det er påkrævet ved lov.

Dataportabilitet

Hvis vi bruger data på grundlag af dit samtykke eller som følge af en aftale med dig, og databehandlingen er automatiseret, har du ret til at skaffe en kopi af den information, du har givet os, i et elektronisk maskinlæsbart format.

Kontaktinformation og klager

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dine rettigheder vedrørende beskyttelse af dine personlige oplysninger og om, hvordan vi registrerer og bruger dine personlige data. Du kan kontakte os via e-mail på post@wsgs.no

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Postboks 458, Sentrum, 0105 Oslo, eller via e-mail til postkasse@datatilsynet.no

Har du brug for vores hjælp?

Vores omfattende ledelseserfaring og netværk fra forskellige virksomheder og brancher gør os i stand til at bistå virksomheder, ledere og ejere med profitabel forretningsudvikling og ændringsprocesser. Kunder vil drage fordel af vores værdier – nysgerrig, generøs og kompetent. Som din foretrukne HR-partner er vi klar til at hjælpe dig!

​Find os i hele Skandinavien

Sammen med World Search Group Scandinavia har vi historie i Norge og resten af Norden tilbage til 1982.

Du finder os i

  • Oslo
  • Trondheim
  • Gothenburg
  • Malmö
  • København